Detox brengt lichaam & geest in balans

Reiniging activeert bewustzijn en verbetert de focus

Merk jij ook dat de weken van veel binnen blijven, weinig beweging en mentale inspanning hun tol beginnen te eisen? Stijve spieren en gewrichten, wat pondjes gewicht erbij, gebrek aan ritme en structuur en meer chaos in het hoofd. Sinds de coronamaatregelen van kracht zijn is veel van ons gevraagd en zijn we op allerlei manieren uit onze comfortzone gehaald. Als jij behoefte hebt weer de regie terug te pakken op je gezondheid, dan is de Spring Detox die 14 maart weer van start gaat misschien iets voor jou.

Heb jij behoefte aan een energy boost? Wil je de afvalstoffen in je lichaam en de ballast in je geest opruimen? Zoek je ook focus en balans in je werk en in je privéleven? Deze 21-daagse detox reinigt lichaam en geest en verhoogt de weerstand voor een gezonde basis. Stap voor stap bouw je in drie weken aan een sterkere en gezondere versie van jezelf.

Geen dure sapjes of op rantsoen. Wèl lekkere recepten met kruiden die je lichaam helpen reinigen. Aangevuld met yoga-oefeningen die het detox-proces ondersteunen en leefstijladviezen zoals meditatie en mindfulness die het bewustzijn aanzetten. De detox versterkt het immuunsysteem kan een blijvend positief effect creëren in je energie en eetpatroon.

Een detox-programma dat je helpt om je eet- en beweegpatroon weer in balans te krijgen. Niet door minder of meer te gaan doen, maar om stil te staan bij wàt je doet.”

Drie fasen voor blijvend effect

  • 1 week afbouwen en bewustwording (pretox
  • 1 week reinigen en ontspannen (detox) 
  • 1 week nieuw ritme en nieuwe energie (retox)

In de eerste week ga je al minderen met koffie, suiker, alcohol en zuivel, zodat de overgang naar de detoxweek niet te groot is. In die week laat je deze producten allemaal staan inclusief vlees en vis. Tijdens de reinigingsweek eet je dus vooral plantaardig. De laatste week staat in het teken van bewustwording; hoe zit je in je energie en welke aanpassingen wil je vasthouden? In kleine stapjes laat je dan ook weer dierlijk voedsel en de genotsmiddelen toe.

Dit detoxprogramma levert je vitaliteit op, een veerkrachtiger lichaam dat meer in balans is met je geest. Je voelt nieuwe energie en focus, geholpen door de meditatie en mindfulness oefeningen.

Elke fase start met een online live sessie (zondag) en elke dag ontvang je advies op maat over je voeding, yoga en leefstijl, inclusief yoga- en meditatielessen. Toegespitst op jou en afgestemd op de fase in het programma.

Dit programma helpt je als…
….je gezond wilt eten en weer even op weg geholpen kunt worden
….je wat overtollig vet en lichaamsgewicht kwijt wilt
….je wat meer ritme en structuur in je dagen wilt brengen
….je hoofd wilt leegmaken en ruimte creëren voor nieuw energie
….je behoefte hebt lichaam en geest weer in balans te brengen

Hoe andere deelnemers het hebben ervaren:

“Het heeft mijn ogen geopend voor hoe makkelijk het is om dagelijks aan beweging te doen. Daarnaast ben ik bewuster gaan eten en hebben de recepten me enorm geholpen om me meer naar mijn lichaam te laten luisteren.” – Josse

“Ik ben nu vol energie, slaap goed, zie aan mijn huid en ogen dat het goed met mij gaat en voel dat ook. Ik heb ook veel geleerd van de tweede week. Dat was fysiek zwaarder dan ik had gedacht, maar het persoonlijke contact en de begeleiding maakte het een stuk dragelijker. Een volgende keer zorg ik voor een minder drukke agenda, dat zal het makkelijker maken.” – Sandra

 “Zeker een aanrader. Veel nieuwe inzichten en rituelen. Ik ga blijvend een paar dingen volhouden. Het was een enorm speciale ervaring zeker nu in deze speciale tijd.” – Monique

“Een liefdevolle stok achter de deur om echt te veranderen.” – anoniem

Voor meer informatie / aanmelden: info@oogstgoed.nl

Ook interessant....

Scroll naar boven