Wat ik je kan bieden

Oogstgoed zet voeding in voor lichaam & geest

Oogstgoed wijst je de weg als je vragen hebt over voeding. Je kunt er terecht voor adviezen, colleges en programma’s, waarmee je op een natuurlijke manier een sterke weerstand ontwikkelt, zowel fysiek als mentaal.

Voor Suzanne Rotteveel, initiatiefnemer, is het uitgangspunt voor alles wat ze met Oogstgoed ontwikkelt, dat ieder individu zelfstandig de juiste voedingskeuzes voor zichzelf kan maken. We zijn allemaal uniek, dus ook met onze manier van verteren. Dit is zowel een lichamelijk als geestelijk proces. Welke voeding hoort daar bij? En hoe voorkom je dat je de weg kwijtraakt in het woud van dieetadviezen?

Een gezond lichaam, een goede spijsvertering zonder klachten en mentale balans, dat is waar het aanbod van Oogstgoed op afgestemd is.

Voedingsadvies

Vraag een persoonlijk voedingsadvies
Zou je wel wat meer energie willen hebben? Of wil je eindelijk afrekenen met die rommelende darmen, huidklachten of allergie? In een persoonlijk advies krijg je een volledig beeld van jouw verteringssysteem en een uitgebreid voedingsplan.

Voed Je Goed programma

Maak kennis met het programma Voed Je Goed en laat je stap voor stap begeleiden naar een persoonlijk voedingsprofiel. Schrijf je nu in voor het nieuwe seizoen!

Inspiratie op locatie

Op aanvraag verzorg ik lezingen, colleges of presentaties over verschillende onderwerpen die gerelateerd zijn aan voeding. Denk aan ‘de basis voor een gezond en natuurlijk eetpatroon’, ‘eet mee met het ritme van de seizoenen’, ‘buikklachten’, ‘hormonen’ etc. Samen kunnen we de insteek specifiek maken.

Het aanbod van Oogstgoed is gebaseerd op natuurvoeding met Antroposofische inzichten dat zich kenmerkt door een holistische aanpak. Wie zijn gezondheid serieus neemt en graag zelf wil weten hoe het zit met persoonlijke voeding, kan bij Oogstgoed terecht.

Afhankelijk van je vragen en behoeften leer je stap voor stap je eigen weg te vinden op diverse onderwerpen. Je ontwikkelt zowel je kennis over gezonde voeding als je vaardigheden in de keuken, want goed eten is ook lekker eten!

Je kunt bij Oogstgoed op elk niveau instappen om meer te leren over eten en persoonlijke voeding. Bijvoorbeeld met het lezen van artikelen of het volgen van (online) colleges. Wie aan de slag wil gaan met thema’s als energie, stress, weerstand en vertering, volgt het jaarprogramma ‘VOED je goed’. In dit programma komt voeding in de breedste zin aan bod en werk je aan het zelfherstellend vermogen van lichaam en geest. Aan de hand van 4 modules ontstaat er een uniek eetprofiel gebaseerd op jouw persoonlijke eigenschappen wat leidt tot een veerkrachtige en evenwichtige versie van jezelf.

Je kunt er ook voor kiezen om direct een volledig persoonlijk voedingsprofiel op te laten stellen. In dat geval adviseert Suzanne je met een volledig voedingsplan na een uitgebreide intake. 

Scroll naar boven