Online kooklessen

Gezellig koken met anderen in je eigen keuken, doe mee met de online kooklessen van Jesse en Suzanne!

Zoek je inspiratie voor een gezonde lunch? Iets anders dan een boterham met kaas? Heb je zin om te experimenteren met vegetarische gerechten? En zou je wel eens meer willen weten hoe je een volwaardige maaltijd opbouwt? Dan zijn de kooklessen van Voed je goed iets voor jou!

Jesse (Eetgoed) en Suzanne (Oogstgoed) organiseren dit najaar 6 kooklessen waarbij we live samen koken uit de natuurvoedingskeuken. Van salade tot spread en van soep tot een snelle curry. Gezonde en makkelijke recepten waarmee je kunt variëren voor een lekkere lunch en een avondmaaltijd.

Elke les heeft een groente in de hoofdrol waarmee we verschillende gerechtjes maken. Zo leer je variëren en smaken combineren met verschillende kooktechnieken. Een spread voor op brood is ook de basis voor een lekkere saus en geroosterde groenten gebruik je naast een salade ook voor een stevige soep. 

Samen koken, samen proeven
De kooklessen zijn heel relaxt, want je kookt gewoon in je eigen keuken en je krijgt vooraf heldere instructies voor een goede voorbereiding zo zijn we tegelijk klaar om te proeven en onze ervaringen met elkaar te delen. Nog een voordeel: aan het eind kun je direct lekker eten met je eigen familie en vrienden in de buurt!

Programma (11:30-13:30)
Zaterdag 3 okt – pompoen
Zaterdag 17 okt – rode biet
Zaterdag 31 okt – wortel
Zaterdag 14 nov – knolselderij
Zaterdag 28 nov – kool (boerenkool, palmkool, spitskool, rode kool of witte kool)
Zaterdag 12 dec – kerstspecial

Iedere kookles voorziet in 3 lunchgerechten die bij elkaar ook een volledige maaltijd vormen en makkelijk op een later moment gegeten kunnen worden. Je krijgt de recepten van tevoren toegestuurd samen met instructies voor de boodschappen en een voorbereiding, o.a. met video’s. Tussendoor vertellen we je nog een aantal wetenswaardigheden over gezonde voeding.

Pakketprijs voor 6 lessen: €150,- p.p. Liever een losse les bijwonen? Dat kan ook voor €35,-. Meld je aan via Eventbrite en je staat direct op de lijst! Voor het hele pakket geef je je op via info@oogstgoed.nl.

Ook interessant....

Scroll naar boven