Een persoonlijk voedingsprofiel op basis van jouw unieke spijsvertering, eigenschappen en ambities.

Voed je Goed biedt een schat aan kennis over gezonde voeding voor lichaam & geest en over koken volgens de natuurvoedingskeuken.

Herken je dit?


 • Ik wil graag gezonder leven, maar ben te druk om écht goed op mijn voeding te letten

 • Ik denk dat ik gezond leef, maar ik twijfel door alle tegenstrijdige adviezen

 • Ik probeer gezond te leven, maar ervaar toch vaak klachten

Tip een vriend(in):
WhatsApp
Email

Schrijf je nu in voor het nieuwe seizoen!

Persoonlijk voedingsprofiel

Gezond eten gaat niet over diëten of trends volgen. Het draait om kennis over jouw persoonlijke eigenschappen en
vertering.

Die zijn namelijk net zo uniek als je vingerafdruk. Waar krijg je energie van? En wat kost juist energie? Wat zijn jouw typische lichamelijke kenmerken? En welk temperament hoort bij jou? Het beantwoorden van die vragen leidt tot een persoonlijk voedingsprofiel.

Onder begeleiding van natuurvoedingskundige Suzanne Rotteveel werk je aan een gezonde basis in natuurlijke voeding, je leert de signalen van je lichaam herkennen én ernaar te handelen. Zo ben je in staat zelf je gezondheid te verbeteren, fysieke klachten te verminderen en je persoonlijke groei te versnellen.

Je ontdekt:


 • hoe gezond eten een gewoonte wordt die niet meer verandert

 • hoe je lichamelijke klachten en ongemakken vermindert met voeding

 • hoe emoties, focus en wilskracht ook beïnvloed worden door voeding

Voed Je Goed
Hersftprogramma

3 oktober – 23 december 2022

 • Drie consulten met natuurvoedingskundige Suzanne Rotteveel
 • Een detox-programma van 3 weken
 • Het 7-stappenplan voor volwaardige maaltijden (met bijpassende recepten)
 • Online College ‘Wegwijs in het woud van voedingsadviezen’
 • Meditatie- en yogalessen (o.l.v. yoga- en mediatie teacher Ingrid Valks, online)
 • Een retreatdag op een prachtig landgoed waarop je lijf én mind verwend worden met lekker eten, yoga, meditatie, een proeverij en workshop ‘detoxen met kruiden’
 • Artikelen, adviezen en tips die je helpen om je nieuwe eetstijl verder te ontwikkelen

Prijs: € 699,- p.p. | retreatdag € 450 p.p. [combinatie programma + retreatdag € 999,- p.p.]


Lees meer over het herfstprogramma.

‘Ik laat je ervaren hoe voeding je functioneren beïnvloedt, zowel lichamelijk als mentaal. Je leert de signalen van je lichaam herkennen en ernaar te handelen. Uiteindelijk ben je in staat om zelf je gezondheid te verbeteren, fysieke klachten te verminderen en zo komt er meer rust en ruimte voor je persoonlijke groei.’

Suzanne Rotteveel

Natuurvoedingskunde?

Het Voed Je Goed-programma is gebaseerd op kennis uit de natuurvoedingskunde, waarbij het ritme van de natuur en jouw ritme als mens voorop staan in de keuzes die je maakt. Zo creëer je de beste versie van jezelf op fysiek en mentaal niveau. In de natuurvoedingskeuken staat de plantaardige maaltijd centraal, aangevuld met dierlijke eiwitten waar het kan en past.

Schrijf je nu in voor het nieuwe seizoen!

Het Voed Je Goed-programma is opgebouwd uit seizoenen. Elk programmaonderdeel beslaat 12 weken. Het herfstseizoen heeft als thema ‘De natuurlijke basis voor jou’ en start op 3 oktober 2022. Lees hier meer over het programma.


 • Voel je dat het tijd is om je een stabiel voedingspatroon te ontwikkelen voor de rest van je leven?

 • Verlang je naar meer energie en mentale focus, rust en ruimte?

 • Zoek je hulp in het woud van dieetadviezen?

Klinkt goed?

Schrijf je dan in voor het Herfstprogramma 2022:

Ja, ik doe mee!

“VOED Je Goed biedt meer dan kennis over goed eten. Het gaat ook over bewustwording. Waarom maak ik bepaalde voedselkeuzes? Hoe ervaar ik voeding? En hoe zorg ik voor mijzelf? Deze cursus is een ondersteuning van je hele leefwijze.”
Desirée van der Sluis
Deelnemer cursus VOED Je Goed, 2019

Voed Je Goed programma’s 2023

Winter ‘In balans’ | 30 januari – 23 april

Er bestaat een natuurlijk evenwicht tussen mensen en de gewassen die we van het land eten. In dit programma verbinden we het ritme van de natuur met het ritme van de mens. Waarom zijn seizoensgroenten zo gezond en wist je dat door het ritme van de natuur te volgen, je ook je bewustzijn ontwikkelt? Bij deze module hoort een inspirerende kookdag verzorgd door natuurvoedingskundige en kok Jesse Koopmanschap. Zij leert je verrassend eenvoudige gerechten te maken met nieuwe smaken, zodat je thuis ook lekkere en gezonde maaltijden klaarmaakt.

Lente ‘Mind en emoties’ | 1 maart – 21 mei

Centraal staat de invloed van eten op je emoties. Hoe zit de brein-darm connectie in elkaar, welke rol spelen darmbacteriën en hormonen (bij vrouwen én mannen)? Ook jouw temperament bepaalt jouw voedingskeuze en manier van verteren. Dankzij dit programma ontdek je de kracht van voeding op een ander niveau dan hun functie in het leveren van eiwitten, vetten en koolhydraten.

Op de Retreat-dag van het mindprogramma zal psycholoog Tanya Poletaeva een workshop Human Design verzorgen en biedt meditatie teacher Ingrid Valks oefeningen om snel ontspannen te raken en in het moment terug te keren.

Herfst ‘Energie en spijsvertering’ | 11 september – 1 december

Het najaarsprogramma van 2023 is een special over het ontstaan van allergieën en spijsverteringsklachten. We duiken in de belangrijkste oorzaken en hoe je klachten eenvoudig met de juiste voeding kunt verminderen. Aan de hand van het energie-herstelplan, hervind je de balans en je persoonlijke bron van energie.

Tip een vriend(in):
WhatsApp
Email

blijf op de hoogte van de Voed je Goed-programma’s


Houd mij op de hoogte

Klinkt goed?

Schrijf je nu in voor het herfstprogramma 2022 ‘De natuurlijke basis voor jou’!

Ja, ik doe mee!

Scroll naar boven