VOED je Goed Herfstprogramma

Herfstprogramma
De natuurlijke basis voor jou

Vegetarisch, veganistisch, glutenvrij, koolhydraatarm… Hoe maak je de juiste keuze uit het enorme aanbod van eetpatronen en diëten? Wat is een goede basis voor een gezond en gevarieerd eetpatroon – wat past bij jou?

Programma 3 oktober - 23 december 2022

Intakegesprek

Met Suzanne bespreek je jouw persoonlijke kenmerken en wensen. Je krijgt antwoord op vragen als: eet ik nu gezond? Krijg ik de juiste voedingsstoffen binnen? En: wat past bij mijn leefstijl?

Detox 3-weekse

Door te detoxen reset je je eetpatroon. Je gaat ervoor zorgen dat je vrij bent van afvalstoffen en ballast. De detox herstelt het natuurlijk evenwicht, waardoor je daarna beter in staat bent om het effect van wat je eet te merken.

In de pretox-week krijg je dagelijkse voedings- en leefstijltips die het schoonmaakproces op gang brengen. Vervolgens volg je het detox-programma aan de hand van een weekmenu (wees gerust, in deze week mag je gewoon eten, maar we laten alle suikers en snelle koolhydraten, alcohol en dierlijke eiwitten en -vetten weg). Het reinigingsproces wordt ondersteund met de speciaal ontwikkelde lessen van yoga- en meditatie teacher Ingrid Valks. In de retox-week tot slot, bouw je een volwaardig eetpatroon op.

Persoonlijk consult

Met Suzanne bespreek je hoe het gaat na de detox, zij helpt je om je voedingspatroon op te bouwen aan de hand van het 7-stappenplan.

Seizoensrecepten

Deze inspiratie uit de natuurvoedingskeuken geeft je nog meer zin om jezelf goed te voeden. Natuurvoedingskok Jesse Koopmanschap verzorgt de recepten die we voorzien van tips en adviezen om je kennis en vaardigheden te verrijken.

Online college*

Het thema is ’Wegwijs in het woud van voedingsadviezen’ Hoe kun je op een ontspannen manier gezonder gaan eten? Welke adviezen zijn voor jou van belang en wat mag je vergeten? Dit college biedt je alle praktische handvatten.

Online les meditatie*

Yoga- en meditatie teacher Ingrid Valks laat je ervaren hoe je ontspanning brengt in een ‘vol hoofd’, zodat je meer rust en focus zult ervaren.

Online ervaringen-uurtje*

Deel je ervaringen met andere Voed Je Goed-deelnemers en leer van elkaar.

Afsluitend consult

Samen met Suzanne maak je concreet welke voedingsbasis voor jou optimaal is en dit leg je vast in je persoonlijke Voedingsprofiel-canvas.

EXTRA: Retreat-dag*

Op een prachtig landgoed bij Vogelenzang (Noord-Holland) verwennen natuurvoedingskundige Suzanne Rotteveel, yoga- en meditatiedocent Ingrid Valks en natuurvoedingskok Jesse Koopmanschap je een dag lang met heerlijk eten van het seizoen, een intuïtie-proeverij en de workshop 'detoxen met kruiden'. We sluiten de dag af met een speciale yogales die je zowel ontspant als nieuwe energie geeft.

* Je volgt deze onderdelen samen met de andere deelnemers aan het programma.

Kosten

  • Prijs programma: € 699,- per deelnemer (incl. btw)
  • Retreat-dag: € 450,- per deelnemer (incl. btw)
  • Combi programma + Retreat-dag: € 999,- per deelnemer

Start: 3 oktober 2022 / Afsluiting: 23 december 2022 / Retreat-dag: vrijdag 11 november

Zeker zijn van deelname? 

Scroll naar boven