Gastdocenten

Even voorstellen.....

In het Jaarprogramma besteden we naast voeding ook aandacht aan ontspanning, beweging en het verhogen van bewustzijn. Om jezelf goed te kunnen voeden is het namelijk belangrijk dat je lichaamssignalen herkent en daarop inspeelt. Dat vraagt om vaardigheden die je bewust maken van prikkels, behoeften en van emoties die ook jouw eetpatroon beïnvloeden. Meditatie, yoga en kennis over je eigen persoonlijkheid helpen daarbij.

Deze gastdocenten bieden precies die kennis en vaardigheden die jouw voedingsprofiel aanvullen. Samen zorgen we ervoor dat jij straks zelf kunt inspelen op je fysieke en mentale behoeften die ervoor zorgen dat je in je volle kracht komt te staan.

Video afspelen
Zie hier Jesse’s persoonlijke uitnodiging

Jesse Koopmanschap

Natuurvoedingskundige en kok

Jesse verzorgt alle recepten die je gaat uitproberen. De ingrediënten zijn afgestemd op het seizoen en zijn volledig vegetarisch. Ook de kooklesdag wordt door Jesse verzorgd, dan leert ze je de fijne kneepjes uit de natuurvoedingskeuken.

Ingrid Valks

Yoga- en meditatiedocent

De meditatie- en yogalessen van Ingrid helpen je bewustzijn te vergroten, zowel fysiek als mentaal. Aan de hand van haar bijdragen ben je beter in staat te signaleren waar de energie stroomt of is geblokkeerd en leer je goed sensaties waar te nemen.

Video afspelen
Zie hier Ingrid’s persoonlijke uitnodiging
Video afspelen
Zie hier Tanya’s persoonlijke uitnodiging

Tanya Poletaeva

Human Design coach

Via Human Design leer je meer over je eigen blauwdruk, hoe jij als mens in elkaar zit. Welk gedrag hoort op een natuurlijke manier bij jou en wat staat verder van je af? Deze inzichten stellen je in staat je energie op de juiste manier in te zetten, zodat je kunt gaan leven en werken vanuit je natuurlijke kracht. In het VOED Je Goed programma zal Tanya een workshop Human Design verzorgen. Dat doet zij in het Engels.

Scroll naar boven